Charmante bed & breakfast


Na het openslaan van de deuren van het hek, op nummer 13, ontdekt u de belangrijkste "Vendangeoir van Orgeval", waar onze familie woont. Ruik de heerlijke geuren van de rozen, die blijven hangen in de lucht van mei tot september. Een gevoel van vreugde vergezeld door enkele "hmmm" neemt het bezit van uw ziel. Ontspan en blijf kalm... dit is slechts het begin van uw ontdekkingstocht.

 

Uw reizende oog zal met nieuwsgierigheid belanden op de dubbele trap van de Vendangeoir en op de vleugels van het huis, waar rozen en planten bloeien en groeien, tezamen met diverse antieke voorwerpen die Nathalie vindt door het verkennen in de omgeving. Waarschijnlijk valt u ook op een paar nieuwsgierige Pekin kippen.

 

Onze twee schattige kleine honden, Fenouil en Humous, zullen zeker al aan uw voeten een liefkozing te vragen. (Merk op dat we helaas geen huisdieren accepteren).

 

 

Aan uw rechterhand, verscholen achter wat struiken, bevindt zich het huisje  dat onlangs gerenoveerd is en aan uw linkerhand bevinden zich de oude stallen. In dit charmante gebouw, ingericht in een landelijke antieke stijl, bevindt zich het bed and breakfast

 

Laten we verder bezichtigen.

 

Bekeken vanaf het hek door uw twee escort-honden,  ontdekt u eerst de woonkeuken op de begane grond, met veel antieke voorwerpen, waar u uw ontbijt kunt nemen. U bent van harte welkom om te komen en koffie of thee te drinken op elk moment van de dag. Deze kamer is uw kamer. Snoepers zullen zeker houden van de zelfgemaakte jam van Nathalie... Goed nieuws, ze passen perfect onder de stoel van uw auto als het te moeilijk is om afscheid van ze te nemen !

 

 

Onze B&B ligt op 4 uur van Utrecht en 2 uur van Brussel vandaan. En maar 3 kwartier rijden voor de beroemde Champagne wijnkelders. Zie locatie op de kaart hier.


DE ACCOMMODATIE


U heeft toegang tot de kamers door middel van een trap, gemaakt door een ambachtsman uit de streek (niet aanbevolen voor oudere mensen die problemen hebben met trappen).

"LA CHAMBRE DES SONGES"

De linker kamer is ruim (22 m²) en is geschikt voor 3 personen (2 volwassenen en 1 kind, of 3 volwassenen) met 1 queen size bed en 1 eenpersoonsbed. Een kinderbedje is beschikbaar. De badkamer heeft een antiek ligbad en wastafel. Oude tegels uit de vroege 19e eeuw.

 

"LA CHAMBRE DES MURMURES"

Deze kamer is geschikt voor 2 personen of een stel met een baby. De warmte van eiken vloeren en stenen muren geven het een gewaardeerde privacy. Queen size bed. De toegang tot de badkamer, verdeeld in 2 delen, badkamer met douche en badkamer, door middel van een wenteltrap. U kunt genieten van een bad in een gewelfde kelder met stenen muren. 

 

LA TABLE D'HOTES


Regelmatig bieden wij 's avonds een maaltijd op reservering als Nathalie's zus Fanny, beschikbaar is. Ze is de Chef en zal met genoegen voor u een heerlijk diner koken, met verse producten, kruiden, specerijen.... Alles is zelfgemaakt.

Het menu bestaat meestal uit een entree, een hoofdgerecht en dessert, met een fles wijn te delen voor twee.

Prijs: 30 € per persoon.

 

Meldt voor aankomst eventuele allergieën of onverdraagzaamheid van sommige voedingsmiddelen.

 

Wij kunnen u ook meerdere restaurants in de  omgeving aanraden.