Welkom in B&B en vakantiehuis "VENDANGEOIRS D'ORGEVAL"


Onze B&B en vakantiehuis zijn perfect gelegen vlakbij Laon in hartje Picardië


Gelegen op zo'n 4 uur rijden van Utrecht en 2 uur van Brussels, vlak bij Laon in Picardië, Les Vendangeoirs d'Orgeval (=wijnboeren) zijn twee mooie stenen huizen uit 1775 en 1715. Op de beboste heuvel naast de huizen bloeiden wijnstokken tot in de late XIXe eeuw. Het nabij gelegen dorpje Orgeval met 80 inwoners ligt in het hart van een groene vallei, het huisje en de B & B hebben een rustige sfeer die u uitnodigen om te ontspannen.

 

Onze typische B&B uit Picardië biedt u een haven van rust en een gemoedelijke sfeer


De B & B en het vakantiehuis zijn met zorg ingericht in een boerderijstijl door Nathalie en zijn gescheiden van de belangrijkste Vendangeoir waar we wonen. U heeft dus uw eigen persoonlijke ruimte.. Verhuur het gehele jaar door.

De tuin van het familiehuis maakt deel uit van de "Parken en Tuinen van Picardië" en is elk jaar open voor het publiek op het eerste weekend van juni. De tuin is zeer bijzonder door zijn terrassen-structuur (italiaanse stijl), tegelijkertijd gecreëerd met het huis in de XVIIIe eeuw.

 

200 oude rozen, 100 clematissen, veel vaste planten en buxus zijn hier te bewonderen. Als u de tuin wilt bezoeken tijdens uw verblijf, zal Nathalie u met veel plezier de toestemming  geven om er een wandeling te maken. De tuin blijft echter privé.

Nathalie's passie voor decoreren vindt u terug in onze B&B en vakantiehuis


Nathalie's passie voor de boerderij-stijl inrichting is bekend en vele artikelen zijn gepubliceerd in bekende tijdschriften. U zult zeker verliefd op haar talent worden en u heeft dan geen andere keuze dan een bezoekje te brengen aan haar antiekwinkel "Les Souris dans le grenier", gelegen in het middeleeuwse stadje Laon, op 20 minuten van Orgeval vandaan. Als u op antiek valt, voorziet u dan wat extra ruimte in uw auto, omdat u zeker niet weg zal gaan met lege handen!


"In de hoop u spoedig te mogen verwelkomen in ons kleine paradijs!"

 

Nathalie et Bernard